خبر خوش سردار کمالی برای سربازان و مشمولان غایب

رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستادکل نیروهای مسلح در مورد آخرین وضعیت معافیت و کسر خدمت ایثارگران و دریافت گواهینامه توسط مشمولان غایب توضیحاتی داد.

خبر خوش سردار کمالی برای سربازان و مشمولان غایبسردار موسی کمالی، رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستادکل نیروهای مسلح  در مورد زمان اجرای مصوبه دریافت گواهینامه توسط مشمولان غایب گفت: با وجود اینکه ستادکل موافقت خود را با این موضوع اعلام کرده اما هنوز این امر اجرایی نشده است.

وی تاکید کرد: بزودی زمان، نحوه و جزئیات چگونگی دریافت گواهینامه رانندگی توسط مشمولان غایب اعلام می شود.

رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستادکل نیروهای مسلحدر مورد زمان اجرای مصوبه معافیت و کسر خدمت سربازی فرزندان ایثارگران افزود: در مورد این مصوبه نیز بزودی زمان، نحوه و جزئیات چگونگی اجرا اعلام می شود.

وی در پاسخ به این سوال که سربازان و مشمولان غایب تا چه زمانی در انتظار اعلام جزئیات و زمان اجرایی شدن این 2 مصوبه بمانند، گفت: انشالله تا اواسط آبان این موارد آماده و ابلاغ می شود.

ظریف: اگر فداکاری‌های ایران و مدافعان حرم نبود، الان دولت داعش در دمشق و بغداد مستقر بود

وزیر امور خارجه گفت: ایران باعث آرامش و ثبات منطقه است، اگر فداکاریهای مدافعان حرم نبود ما الان در دمشق، بغداد و اربیل دولت داعش را مستقر داشتیم.

اگر فداکاری‌های ایران و مدافعان حرم نبود الان دولت داعش در دمشق و بغداد مستقر بودمحمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان امشب یکشنبه در بدو ورود به پرتوریا در جمع خبرنگاران در خصوص اظهارات تیلرسون وزیر خارجه آمریکا در نشست مطبوعاتی با الجبیر که گفته ما تحریم های جدید علیه ایران اعمال می کنیم به نحوی که ایران نتواند ثبات منطقه را به هم بریزد و همچنین اظهارات ترامپ در توییت خود در پاسخ به سوال فاکس نیوز خطاب به متحدانش که گفته برای تحت فشار قرار دادن ایران به همکاری آنها نیازی ندارد، گفت:آنچه که واضح است این است که سیاست‌های دولت ترامپ در جهان منزوی است و امروز در همه جای دنیا می‌بینیم که حتی نزدیکترین متحدان آمریکا در برابر سیاست‌های ضد برجامی آمریکا و تلاش آقای ترامپ برای تداوم بدعهدی که از ابتدای دولت ایشان تشدید شده در واقع در مقابل آمریکا ایستادند و موضع گیری علنی کردند.

وی درباره سفر تیلرسون به منطقه نیز عنوان کرد: متاسفانه آمریکایی‌ها نمی‌خواهند بعد از سال‌ها اشتباه دیدگاه خودشان را اصلاح کنند. آنچه در منطقه باعث ثبات و آرامش و مبارزه با تروریسم است، ایران است. اگر فداکاری‌های جمهوری اسلامی ایران بخصوص فداکاری‌های مدافعان حرم نبود ما الان در دمشق، بغداد و اربیل دولت داعش را مستقر داشتیم.

رییس دستگاه دیپلماسی ادامه داد: لذا مقاومت مردم سوریه، عراق و مردم شریف کردستان عراق در برابر داعش با کمک ایران عامل ثبات این منطقه و عامل مبارزه با تروریسم بوده اند. متاسفانه متحدان آمریکا که برای چپاول دلار‌های نفتی آن‌ها این خوش خدمتی و خوش رقصی‌ها را برای آن‌ها انجام می‌دهند عامل بی ثباتی و بحران در منطقه بودند و هر روز که می‌گذرد بیشتر مردم آمریکا و مردم دنیا متوجه می‌شوند که خسارت عمده‌ای از این نوع نگرش غلط آمریکا به خود ایالات متحده رسیده و هر چه زودتر آمریکا این دیدگاه غلط خود را اصلاح کند و از راه غلطی که مخصوصا در چند ماه گذشته با شدت دنبال می‌کند، برگردد، راه غلطی که سرپوش گذاشته و حتی به کشتار کودکان و سالخوردگان در یمن کمک می‌کند، آمریکا سریعتر می‌تواند این خساراتی که در منطقه هر روز در حال افزایش است و به ایالات متحده بیش از هر کس دیگری خسارت وارد می‌کند را جبران کند.

وی درباره عضویت ایران در گروه بریکس با بیان اینکه بحث عضویت ایران در بریکس مطرح نیست، گفت: ما خواهان همکاری گسترده با گروه بریکس هستیم، ما به بریکس بعنوان یک گروه موثر در بین کشور‌های در حال توسعه و بعنوان یکی از اقتصاد‌های نوظهور نگاه می‌کنیم.

ظریف افزود: امیدواریم زمینه برای همکاری هر چه بیشتر با گروه بریکس فراهم شود. آفریقای جنوبی همواره علاقه‌مند بوده که با ایران بعنوان یک کشور مهم در حال توسعه همکاری‌های گسترده‌ای چه در قالب بریکس و چه بصورت دوجانبه داشته باشد.

ظریف همچنین درباره سفرش به سه کشور آفریقایی از جمله آفریقای جنوبی عنوان کرد: روابط ایران با آفریقای جنوبی در قاره آفریقا روابط ویژه‌ای است. ما کل روابط رژیم شاه با رژیم آپارتاید در حمایت از جنبش آزادیخواهان مردم آفریقای جنوبی به رهبری مرحوم نلسون ماندلا را در صدر اولویت‌های ایران قرار دادیم و بعد از آزادی مردم آفریقای جنوبی از آپارتاید بهترین روابط را با دولت جدید و مردمی آفریقای جنوبی داشتیم.

ظریف ادامه داد: امروز بسیار خوشحالیم سیزدهمین دور کمیسیون مشترک ایران و آفریقای جنوبی را فردا برگزار می‌کنیم در جلسه کمیسیون مشترک دو کشور همکاری‌های متنوعی هم که ما با آفریقای جنوبی داریم که همکاری‌های نمونه‌ای است در همکاری‌های کشور‌های در حال توسعه در مورد نحوه ادامه همکاریها، گسترش همکاری‌ها چه در حوزه سیاسی، بین المللی و منطقه‌ای، اقتصادی و همکاری‌های تجاری گفتگو خواهیم کرد و به نتایج خوبی هم همکاران ما در نشست رسیده اند.

وزیر خارجه عنوان کرد: در این سفر یک هیات بسیار قوی اقتصادی از بخش خصوصی و دولتی داریم به ویژه شرکت‌های دانش بنیان که بخش عمده در این سفر شرکت‌های بزرگ دانش بنیان جمهوری اسلامی ایران هستند که از افتخارات و از قدرت اقتصادی خوب کشور هستند. همینطور شرکت‌های دیگر در حوزه تولید محصولات خانگی، کشاورزی، دانش بنیان و در حوزه نفت و گاز. مجموعه بسیار خوبی در این هیات حضور دارند که در کنار اجلاس کمیسیون مشترک فروم مشترک اقتصادی با آفریقای جنوبی نیز برگزار می‌شود و این فرصت را همچنین برای هیات فراهم می‌کند که با همتایان آفریقای جنوبی خود داشته باشند.

ظریف گفت: آفریقای جنوبی یک اقتصاد عمده و جزو گروه بریکس است و این کشور جزو کشور‌های مهم است که همکاری‌ها و تبادلات اقتصادی خود راگسترش دهند. امیدوارم این سفر هم برای مردم ایران و هم برای مردم آفریقای جنوبی و هم روابط ایران با آفریقا سفر خوب و پرباری باشد.

وی گفت: در ادامه به اوگاندا و نیجر سفر خواهیم کرد و در آن کشور‌ها علاوه بر بحث و گفتگو‌های سیاسی و اقتصادی نشست‌های اقتصادی با حضور هیات اقتصادی برگزار می‌شود که امیدواریم مفید باشد و اهداف اقتصاد مقاومتی که امسال بر تولید و اشتغال همانطور که مقام معظم رهبری بتوانیم با کمک بخش خصوصی این اهداف را برآورده کنیم.

رهبر معظم انقلاب: معرفی جایگاه علمی و افکار حاج سیدمصطفی خمینی به نسل امروز، کار بسیار خوب و لازمی است

رهبر انقلاب فرمودند: حاج سیدمصطفی خمینی از لحاظ استعداد و جرأت علمی، تهذیب نفس، شجاعت و منش مبارزاتی، انسانی ممتاز بود.

 

معرفی جایگاه علمی و افکار حاج سیدمصطفی خمینی به نسل امروز، کار بسیار خوب و لازمی است/ذره‌ای از نشانه‌های آقازادگی در آن مرحوم نبود حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (یکشنبه) در دیدار دست‌اندرکاران همایش بزرگداشت مرحوم آیت الله حاج سیدمصطفی خمینی در آستانه چهلمین سالگرد رحلت ایشان، ضمن قدردانی از برگزاری چنین کنگره‌ای، مرحوم حاج آقا مصطفی را از ابعاد مختلف دارای شخصیتی برجسته‌ دانستند و گفتند: ایشان از لحاظ استعداد و جرأت علمی، تهذیب نفس، شجاعت و منش مبارزاتی، انسانی ممتاز بود و معرفی جایگاه علمی و افکار ایشان به جامعه و نسل امروز، کار بسیار خوب و لازمی است.

حضرت آیت الله خامنه‌ای به جایگاه تأثیرگذار مرحوم حاج سیدمصطفی خمینی در حادثه مهم دستگیری امام(ره) در سال ۴۲ اشاره کردند و افزودند: آن مرحوم در آن زمان با حضور در صحن حرم حضرت معصومه سلام الله علیها و گرد آمدن مبارزین در کنار ایشان، کار بزرگ و شجاعانه‌ای انجام داد و توانست حرکت مردم را هدایت کند.

رهبر انقلاب اسلامی، درگذشت مرموز و بهت آور مرحوم حاج سیدمصطفی خمینی در اول آبان سال ۱۳۵۶ را نیز، زمینه ساز ایجاد موج مردمی بیان کردند و گفتند: نحوه مواجهه امام(ره) با این فقدان سنگین که آن را از الطاف خفیه الهی دانستند، بخشی از شخصیت عظیم امام بزرگوار را در تحمل این مصیبت، و صبر بر آن نشان داد.

حضرت آیت الله خامنه‌ای با اشاره به تهذیب نفس و گرایش سلوکی مرحوم حاج سید مصطفی خمینی و ساده زیستی و زهد ایشان، خاطرنشان کردند: آن مرحوم با اینکه فرزندِ شخصیت و مرجع بزرگی همچون امام خمینی(ره) بود اما ذره‌ای از نشانه‌های آقازادگی در وی نبود.

ایشان افزودند: مرحوم حاج سیدمصطفی خمینی به‌شدت علاقمند و عاشق امام بود و کوچکترین تعرض به شخصیت امام را بر نمی تابید.

پیش از سخنان رهبر انقلاب اسلامی، حجت الاسلام و المسلمین رشاد رئیس شورای سیاستگذاری همایش بزرگداشت مرحوم آیت الله حاج سیدمصطفی خمینی و آقای حمید انصاری دبیر همایش، گزارشی از برنامه‌های کنگره بزرگداشت مرحوم آیت الله حاج سیدمصطفی خمینی و اقدامات انجام‌شده بیان کردند.

ناوگروه ایرانی به روسیه سفر می‌کند

فرمانده نیروی دریایی ارتش از اعزام ناوگروه کشورمان متشکل از ناوشکن دماوند و ناو موشک انداز پیکان به بندر مخاچ قلعه روسیه خبر داد.

ناوگروه ایرانی به روسیه سفر می کندامیردریادار حبیب الله سیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: فردا ناوگروه جمهوری اسلامی ایران به سمت بندر مخاچ قلعه روسیه حرکت می کند که ظرف 48 ساعت در این بندر پهلو می گیرد.

وی افزود: ارسال پیام صلح و دوستی، ارتقای فرهنگ دریایی دو کشور و همکاری لازم برای برقراری امنیت در منطقه دریایی خزر از مهم ترین اهداف این سفر است.

امیر سیاری ادامه داد: این ناوگروه ظرف سه روز با اجرای برنامه‌های از پیش تعیین شده و برگزاری رزمایش مشترک یک روزه با نیروی دریایی روسیه به منظور تبادل تجربه، نمایش اقتدار و توانمندی نیروی دریایی در عرصه راهبردی، سیاسی و بین المللی به کشور باز می گردد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا اعزام این ناوگروه به روسیه مرتبط با تحرکات اخیر امریکا در منطقه است، گفت: این سفر هیچ ارتباطی با این موضوع ندارد و نیروی دریایی کشورمان براساس برنامه ریزی معمول خود عمل می کند.

سیاری افزود: اینکه کسی از جایی به جای دیگر سفر کند مشکلی نیست اما هر کسی برای ما تهدید باشد یا بخواهد به مرزهای ما نزدیک شود، قطعا اخطار خواهد گرفت و اجازه این کار را ندارد.

وی با بیان اینکه ما تهدید را می‌شناسیم و سناریوهای مختلف تهدید را می‌دانیم، گفت: مبتنی بر تهدیدها و حتی فراتر از آن آمادگی لازم را داریم.

سیاری افزود: دکترین ما دفاعی مبتنی بر بازدارندگی است و اینقدر توان دفاعی و بازدارندگی داریم که هر کسی بخواهد به ما تعرض کند وقتی پای حساب و کتاب بنشیند می‌فهمد آسیب‌هایی که به او وارد می‌شود بیش از سودی است که ممکن است به او برسد و این واقعیتی است که وجود دارد.

وی تاکید کرد: هرکسی هر جا می خواهد بیاید و برود مطمئن باشد اگر به منطقه ما ورود کند، تمام حرکاتش رصد می‌شود و به هیچ عنوان اجازه نمی‌دهیم به آب‌های سرزمینی، منطقه نظارت و یا منافع و منابع جمهوری اسلامی ایران نزدیک شود.

سیاری گفت: ما با روسیه رفت و آمد داریم و روس ها حتی در دریای جنوب در بندرعباس میهمان ما بودند.

وی افزود: کشورهای مختلفی مانند ایتالیا، روسیه، پاکستان، هندوستان و چین همه از بندرعباس ما بازدید کردند که این مهم به معنای برقراری ارتباط مستمر جمهوری اسلامی ایران با نیروی دریایی کشورهای جهان به ویژه در منطقه است که توانمندی نیروی دریایی راهبردی ایران را نشان می‌دهد.

فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: این ارتباط های دریایی نشان می‌دهد که جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک نیروی دریایی منطقه‌ای و قدرتمند در برقراری امنیت نقش بسزایی دارد.